Hoe kan een incassobureau jou helpen?

Heb je wel eens te maken gehad met openstaande facturen? Of loop je juist tegen klanten aan die niet op tijd betalen? Dan kan het inschakelen van een incassobureau een slimme zet zijn. ZWS Incasso is een voorbeeld van zo’n bureau dat jou hierbij kan helpen. In dit artikel geven we je meer informatie over hoe een incassobureau werkt, wat de kosten zijn en hoe ZWS Incasso te werk gaat.

Wat is een incassobureau?

Een incassobureau is een bedrijf dat zich specialiseert in het innen van openstaande facturen. Dit wordt gedaan door middel van betalingsherinneringen, aanmaningen en als het nodig is door gerechtelijke stappen te ondernemen. Het inschakelen van een incassobureau kan voor zowel particulieren als bedrijven, want het kan voorkomen dat een klant niet betaalt.

Wat zijn de kosten van een incassobureau?

De kosten van een incassobureau zijn afhankelijk van het te innen bedrag en van de hoeveelheid werk die het bureau moet verrichten om het geld te innen. In de meeste gevallen worden deze kosten verhaald op de debiteur. In sommige gevallen kan een deel van deze kosten op de crediteur verhaald worden, maar dit verschilt per situatie. ZWS Incasso hanteert een transparant tariefsysteem, waarbij de kosten afhankelijk zijn van het resultaat.

Hoe gaat ZWS Incasso te werk?

ZWS Incasso werkt volgens een professioneel en persoonlijk proces, waarbij het belangrijk is dat de communicatie met de klant en de debiteur goed verloopt. ZWS Incasso stelt eerst een dossier op met de openstaande facturen, waarna er een betalingsherinnering wordt gestuurd. Mocht er dan nog niet betaald worden, dan kan er een aangetekende brief worden verstuurd. Indien nodig kan er zelfs een gerechtelijke procedure gestart worden. Het doel van ZWS Incasso is om zoveel mogelijk de opdrachtgever te ontzorgen, zodat jij kunt focussen op je kernactiviteiten.

Wat zijn de voordelen van ZWS Incasso?

ZWS Incasso is meer dan alleen een incassobureau. Het bureau denkt met je mee en biedt oplossingen op maat. Daarnaast werkt ZWS Incasso volgens een no Cure No Pay-principe, wat betekent dat je alleen betaalt als er ook geïncasseerd is. Een ander voordeel is dat ZWS Incasso beschikt over een goede kennis, waardoor ze snel en efficiënt kunnen werken. Daarnaast hecht ZWS Incasso veel waarde aan persoonlijk contact, waardoor de communicatie altijd prettig verloopt.

Samenvattend

Zoals je hebt kunnen lezen is het inschakelen van een incassobureau een slimme stap als je te maken hebt met openstaande facturen. ZWS Incasso is een voorbeeld van een professioneel bureau dat werkt volgens een persoonlijk proces en transparante tarieven. Door het inschakelen van een incassobureau kan jij je focussen op je kernactiviteiten en wordt de rest uit handen genomen.

Bron: https://www.zwsincasso.nl/

about author

admin

info@increasy.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.