Hoe makkelijk is het om een bedrijfshypotheek te krijgen?

Heb je een nieuw pand nodig voor je bedrijf of wil je de huidige ruimte verbouwen maar heb je nog niet genoeg financiële middelen hiervoor? Een bedrijfshypotheek is een lening die je kan afleggen voor het verbouwen van je bedrijfspand zodat je kan investeren in je onderneming. Er zijn natuurlijk een aantal regels verbonden aan het afsluiten van dit type hypotheek. Het kost natuurlijk aardig wat geld en er is sprake van een rente. Lees hier meer over of ga naar bedrijfshypotheek.nl.

Een hypotheek verkrijgen voor je bedrijf

Het verkrijgen van een bedrijfshypotheek is een lening afsluiten voor het aanschaffen of verbouwen van een winkelpand, kantoorruimte, productieloods of opslagruimte. De eerste en meest belangrijke voorwaarde die je hiervoor moet onthouden is dat de ruimte voor gebruik voor het bedrijf is en niet voor verhuren aan derde partijen. Daarnaast is het ook handig om te onthouden dat een deze hypotheek een lange looptijd heeft. De lengte van deze looptijd is afhankelijk van een aantal factoren. De looptijd is afhankelijk van waarvoor de lening gebruikt gaat worden. Sluit je een lening af voor het verbouwen van een pand, dan is de lening vaak korter vergeleken met het kopen van een compleet nieuw pand.

Bij het afsluiten van een lening wordt er gekeken naar een aantal dingen zoals je kan lezen op bedrijfshypotheek.nl. Denk aan de prijs van het pand of de verbouwing, financiële situatie van je onderneming, de looptijd en de rente die komt kijken bij je lening. Het is daarom belangrijk dat je de gegevens bij de hand hebt bij het aanvragen van een hypotheek. Denk dus aan de jaarcijfers van je bedrijf, de kosten die je inschat om het pand te kopen of te verbouwen en hoeveel geld je kan missen om de hypotheek terug te betalen.

Bepaald of een hypotheek haalbaar is bij bedrijfshypotheek.nl

Als je wil kijken of een bedrijfshypotheek afsluiten haalbaar is moet je nakijken of je voldoet aan een aantal eisen die vaak gesteld worden door bedrijven. Op de website van bedrijfshypotheek.nl kan je gemakkelijk de gevraagde gegevens aanvullen om te kijken of een bedrijfshypotheek afsluiten haalbaar is voor je bedrijf. Ook kan je een persoonlijk gesprek aanvragen met een specialist via de website om ervoor te zorgen dat je alle feiten op een rijtje staan. Of het makkelijk is voor jou om een bedrijfshypotheek te krijgen is na te kijken op deze website.

about author

admin

info@increasy.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.