Investeren in vastgoedfondsen van CORUM Investment

Vastgoed is een van de meest stabiele en lucratieve beleggingscategorieën. Het kopen van vastgoed kan voor sommigen echter moeilijk zijn, omdat het veel tijd en middelen vereist. Vastgoedfondsen bieden een oplossing voor dit probleem. Ze stellen beleggers in staat om in vastgoed te investeren zonder zelf onroerend goed te hoeven kopen. In dit blogartikel bespreken we waarom u zou moeten overwegen om te investeren in vastgoedfondsen van CORUM Investment.

Hoe het werkt? 

CORUM Investment is een vastgoedbeleggingsonderneming die gespecialiseerd is in vastgoedfondsen. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen en beheert een portfolio van meer dan 3,5 miljard euro. Het bedrijf biedt verschillende vastgoedfondsen aan, elk met verschillende eigenschappen en risicoprofielen. De meeste fondsen van CORUM Investment keren maandelijks dividend uit aan de investeerders.

CORUM biedt 3 verschillende vastgoedfondsen aan: CORUM Origin, CORUM XL en CORUM Convictions. CORUM Origin is het oudste fonds en biedt een laag risicoprofiel met een jaarlijkse dividenduitkering van ongeveer 6%. CORUM XL is bedoeld voor beleggers die een hoog rendement zoeken. Dit fonds heeft een hoger risicoprofiel en keert jaarlijks gemiddeld 7% dividend uit. CORUM Convictions richt zich op beleggingen in onroerend goed in groeimarkten, zoals Azië en Latijns-Amerika. Dit fonds heeft een hoger risicoprofiel, maar biedt potentieel hogere opbrengsten.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van CORUM-fondsen is dat ze internationaal zijn gediversifieerd. Dit betekent dat de onroerendgoedbeleggingen over verschillende landen en werelddelen zijn verspreid. Door te investeren in vastgoed in verschillende landen kan het risico worden verlaagd. Bovendien is het risico van leegstand van panden kleiner omdat de kans op een economische recessie in verschillende landen tegelijkertijd klein is.

Een ander voordeel van CORUM-fondsen is dat de vastgoedbeleggingen in eigendom zijn van de fondsen zelf, dus niet van de investeerders. Dit betekent dat de beleggers geen zorgen hoeven te maken over het beheer en onderhoud van de panden. Het beheer van de panden is uitbesteed aan professionele vastgoedbeheerders.

Een belangrijke factor voor beleggers is transparantie. CORUM staat bekend om zijn transparante werkwijze en publiceert regelmatig gedetailleerde rapportages over de fondsen. Bovendien zijn alle fondsen geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in Nederland.

Conclusie

CORUM Investment is een betrouwbare en ervaren vastgoedbeleggingsonderneming die verschillende vastgoedfondsen aanbiedt. Beleggingen in de vastgoedfondsen van CORUM kunnen zorgen voor een stabiel inkomen en zijn internationaal gediversifieerd. CORUM investeert in onroerend goed in verschillende landen en werelddelen, waardoor het risico voor beleggers kan worden verlaagd. Bovendien zijn de fondsen van CORUM transparant en beheert het bedrijf de panden zelf. Als u op zoek bent naar een betrouwbare vastgoedbelegging, is het investeren in vastgoedfondsen van CORUM Investment zeker het overwegen waard.

about author

admin

info@increasy.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.