Zoek en vind de ideale boekhouder!

Als ondernemer kan het ontzettend handig zijn om een fijne boekhouder te hebben. Niet alleen is het vervelend om zelf je boekhouding te moeten doen, het kost ook veel tijd en negatieve energie en bovendien ben je er vaak ook helemaal niet voor opgeleid. Je kunt bijvoorbeeld een accountant in Amstelveen inhuren. Doe jezelf een plezier en kies voor een accountant die bij jou past. Met deze tips kun je jouw ideale accountant vinden.

Spreek je netwerk aan

Binnen jouw netwerk van ondernemers zijn er vast meer mensen met een eigen accountant. Persoonlijke ervaringen van collega’s zijn vaak een goede raadgever bij het kiezen van een potentiële nieuwe accountant. Ook kun je een kijkje nemen op www.stolwijkacc.nl.

Werkzaamheden van de accountant

Voor je in zee gaat met een accountant is het belangrijk dat je voor jezelf helder hebt welke werkzaamheden jouw accountant zal moeten verrichten. Hoewel accountants vaak van alle markten thuis zijn, hebben ze meestal een bepaalde specialisatie. Wil jij bijvoorbeeld een accountant voor speciale fiscale vraagstukken of wil je een accountant die gewoon netjes jouw BTW-boekhouding bijhoudt. Door te weten wat jouw accountant moet kunnen, kun je gerichter gaan zoeken.

Locatie

In het digitale tijdperk waar we momenteel in leven, hoeven we echt niet meer naast elkaar te wonen om samen te kunnen werken. Als jij een fijne accountant gevonden hebt die aan de andere kant van het land woont, kun je via bellen, mail en videobellen prima zaken doen. Toch kan het voor ingewikkelde (fiscale) vraagstukken prettig zijn om je accountant persoonlijk te kunnen ontvangen. In dat geval is het slim om een accountant te zoeken in je eigen woonplaats, om torenhoge reiskosten te kunnen voorkomen.

Een persoonlijke klik

Tot slot is het ontzettend belangrijk dat jij een persoonlijke klik ervaart met jouw accountant, zeker als jij van plan bent om de komende jaren al je administratie aan deze persoon over te hevelen. Niet alleen moet je je accountant vertrouwen, ook moet je makkelijk met deze persoon kunnen praten en eventuele onderhandelingen kunnen laten verlopen zonder dat het ongemakkelijk wordt. Daarom is het altijd slim om even een vrijblijvende afspraak te maken met een nieuwe accountant. Als je de klik niet voelt, zoek dan gewoon verder. Een accountant kan het leven van een drukke ondernemer een stuk makkelijker maken, dus wacht niet langer en ga op zoek naar een fijne accountant die bij jou en jouw werkzaamheden past!

about author

admin

info@increasy.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.